Service & onderhoud

service van nerotech

We bieden diverse onderhoudsplannen aan om onze systemen optimaal in werking te houden. Het eerste jaar krijg je gratis eenmalig pechhulp voor onze beveiligingsapparatuur Ook zijn onderhoudscontracten op maat mogelijk, kies het onderhoudsplan dat bij jou past.

niet vergeten

Updaten! Controleren! Schoonmaken! Datum en tijdstip checken! Het wordt te weinig gedaan. Laat je investering voor je werken en zorg voor frequente onderhoud. Voorkom hoge kosten of dat je beveiliging voor niets is geweest. Inbraak en diefstal komt te vaak voor om te denken dat het jou niet zal overkomen.
Camera

Camera's zijn net zo gevoelig als lenzen van je oog. Wel eens een vuiltje of korreltje zand in je oog gehad? Pijn, en je ziet niet meer goed! Onze service monteurs reinigen cameralenzen, zonder deze beschadigen ,met gebruik van professionele schoonmaakmiddelen en checken de werking van de camera.

Recorder

Vergelijkbaar met computerprogramma's op je computer of mobieltelefoon moet opname apparatuur regelmatig een update krijgen. Wij checken of de automatische updates correct hebben plaatsgevonden en updaten handmatig de rest. Onze service zorgt ervoor dat je het uiterste haalt uit jouw recorder.

Firmware

Camera software zorgt er bijvoorbeeld voor dat de toetsen erop hun taak uitvoeren. Fabrikanten verbeteren die software regelmatig, zoals : verbetering van focus en sluitertijden. Ook een compleet nieuwe software voor je camera komt voor. Je investering gaat op deze manier langer mee!

Opnames

Opnames checken is belangrijk! Natuurlijk om misstanden te ontdekken als en of er iets gebeurd is, maar ook om te zien of de opnamekwaliteit optimaal is of moet worden bijgesteld worden. Onze service medewerkers hebben een geoefend oog en zien snel wat en of er iets gedaan moet worden. Wacht niet tot het te laat is!

Datum & Tijd

Een simpel maar uiterst belangrijk onderdeel: controleer af en toe of de datum en tijd goed op de opnames verschijnt. Mocht het zover komen dat de opnames als bewijs moeten dienen en je hebt de verkeerde datum en tijdstip erop staan heb je er niets aan. Wen jezelf eraan dit altijd te checken en voorkom deze situatie door regelmatig onderhoud.

Adapters

Adapters zorgen ervoor dat verschillende “soorten” stroom samen een apparaat voorzien van de stroom die het nodig heeft. Regelmatig controleren of een adapter zijn werk doet behoort ook tot onze service; het voorkomt dat jouw veiligheidssysteem overbelast raakt of te weinig stroom krijgt en niets doet.

Self Service

Kies je ervoor om zelf het onderhoud uit te voeren? Ook daar helpen we je graag mee. Vraag het ons middels het contactformulier of bel even. Of kijk op onze supportpagina voor tips, links en gebruiksaanwijzingen. Kom je er toch niet uit? Kies dan alsnog voor onze onderhouds service, onze Nerotech staan voor je klaar!