onze producten & diensten

Nerotech

camerabeveiliging

Wij leveren het beste camera alarm- en veiligheidssyteem voor jouw pand of huis. Efficiënt en makkelijk in gebruik. Op het tijdstip dat het jou uitkomt maken wij afspraken en verzorgen wij de installatie en desgewenst onderhoud van jouw veiligheidssysteem.

Een goed beveiligheidssysteem werkt preventief én meldt als er toch iets ontoelaatbaars gebeurd en geeft deugdelijk bewijsmateriaal. Naast de 1080 Pixels camera is de 4K camera sterk in opkomst. Omdat de resolutie ( het aantal pixels) veel groter is, blijft ieder beeld in detail helder. Hoe belangrijk is dat, wanneer je een gezicht herkenbaar in beeld wilt? Neem contact met ons op en we leggen je alle verschillen uit!

Waak!

Wij waken met camera’s die voldoen aan wettelijke normen en inspectie die jouw verzekeringspremie omlaag brengt.

Een camera ziet meer dan je oog en met ons systeem zet je beelden stil, zoom je in en uit zonder dat het beeld te korrelig wordt zodat je iemand niet kunt herkennen en verstuur je het desgewenst met een druk op de knop naar een meldingskamer.

Nerotech

alarmsystemen

Met de Wireless Premium starterskit beschikt u over een uitgebreid pakket voor het beveiligen van een woning of bedrijf. De centrale is voorzien van een krachtige draadloze ontvanger voor de communicatie met draadloze componenten.
Nerotech

smart home

Qolsys is de oplossing voor het beveiligen van een huis of appartement. Dit 7” touchscreen biedt naast het beveiligen van het huis ook de mogelijkheid om je huis slimmer te maken! Door het koppelen van Z-Wave apparaten is het mogelijk interessante sturingen te maken en een smart home tot leven brengen!
Nerotech

toegangscontrole

Toegangscontrole systeem is een krachtig software pakket waarmee u het maximale uit uw toegangscontrole systeem kunt halen. Als installateur kunt u veel zaken en sturingen instellen vanuit het centrale software systeem. Eventueel is het mogelijk om extra gebruikers aan te maken waarbij u ze eventueel kunt beperken tot een bepaald aantal rechten.